Még főiskolás voltam, mikor nagyon ráindultam az auralátás témára, aztán persze mint sok más fellángolásom, ez is elmaradt. Múlt héten azonban egy egészségügyi témám (vállfájás) kapcsán előjött az aura téma megint, és úgy döntöttem, akkor most elmegyek egy auraszakihoz, hogy megnézessem mit mondanak rólam a színek. Ismerősöktől meg is kaptam egy aurafotós (és auralátó is egyben) elérhetőségét, akit mind egyöntetűen bátran ajánlottak. Megnéztem a weblapját, majd rá kellett döbbenem, hogy x évvel ezelőtt is őt néztem ki, hogy majd egyszer, ha lesz rá pénzem akkor ő… Miután szembesítettem néhány apró hibával a weblapjával kapcsolatban – amit ex-informatikus lévén meg is fogadott szerencsére 🙂 – leegyeztettük az időpontot, és ma megtörtént a dolog.

Csinált fotót kamerával, nyomtatott elemzést számítógéppel is, ami két tenyér-lenyomat szerű szenzor által vette az adást az energiamezőmtől, és elmondta ő mit lát. Igazából az utóbbi volt a lényeges, és a legmélyrehatóbb, a szimpla fotó kb. csak egy kép a mellszobromról a pillanatnyi aurámmal, a számítógépes elemzés meg ugye valamilyen szinten statisztikákon alapul. (Színes szkennerem nincs, így digitális fényképező géppel csináltam újabb képet egy képről…)

Aura_20101021

No nézzük! Az aurám alapszíne tehát arany színű, illetve narancs és piros dominálnak még. Jelenleg épp inkább sötétebb piros volt, amit én a fáradságnak, jelenleg alacsony energiaszintemnek tudok be. A szív és a 3. szem csakrámban van a kraft, tehát keményen tolom a gondolkodást, intuitív volnék és érzelmileg szenzitív. (True…, true…)

8-12 évente számíthatok rá, hogy ráunok az aktuális munkámra, nem bírom tovább csinálni és váltani fogok – 5 évnél tartok, úgyhogy lassan kezdhetek agyalni, milyen munka feküdne. Beszéltünk a meló és a hivatás közti különbségről is, arról, hogy az arany aurájú emberek általában magányos mókusok, nem passzol nekik sem az alkalmazotti oldal, se a vezetői, mert nem szeretik se megmondani mit csináljon más, se azt, ha nekik mondják meg. A magamfajta típusú emberek általában saját útjukat szeretik járni, saját vállalkozás, stb. (True, true…)

Kíváncsi természet vagyok, szívom magamba az infót, meg az új dolgokat. Ez okozhat felületességet, mert mindenbe bele-bele kapok, viszont cserébe szélesebb látókörre tehetek szert, amiből végül ha ügyes vagyok jó dolgokat szintetizálhatok. (True, true…)

Keveset mozgok, ezen nincs is mit vitatkozni, tény, és ez az egész energiaszintemre kihat, ezen változtatni kéne. (True, true…)

Miután mondtam, hogy informatikus vagyok nagyszerű informatikai hasonlatokkal próbálta nekem szemléltetni a dolgokat, amiket mondott, jópofa volt! 🙂 Egyébként piszok módon pörög a srác, az elején a szervi rendellenességekre már nem is emlékszem miket mondott. Legközelebb diktafonnal megyek, és ez nem vicc. Egy óra alatt rengeteg dolgot mondott. Számomra hasznosnak tűnő tanácsokat adott, kézzel foghatóakat, semmi hókusz-pókusz, olyan tippeket az életemhez, amiket bárki meg tud valósítani, ha akar. HA AKAR. Remélem meg tudom őket fogadni és nem sumákolom el őket, mint ahogyan néha szoktam..

Img_2382

(A nyomtatott gépes elemzés szöveges leírása egyébként sok helyen egybevág azzal, amit ő mondott, ilyesmik vannak, hogy az embereket vonzza a belső fényem 🙂 és lelkesedésem, vonzódnak hozzám az emberek, könnyen inspirálok másokat, gyors, kíváncsi elmém van, önkifejezésre, önállóságra, függetlenségre és teljes szabadságra vágyom, meleg, kreatív emberként tekintenek rám az emberek, stb, stb, stb.)

7500 Ft volt az elemzés, a fotó, és a jótanácsok, abszolút úgy érzem, megérte elmennem, és azt is érzem: nem ez volt az utolsó alkalom. Már most tervezem, hogy kb fél év múlva megint elmegyek, hogy megnézzem, mi változott. (Illetve tanfolyamot is tervezek, de erre még gyűjteni kell 🙂

Hát, röviden ennyi jutott most eszembe, sok minden volt még, de sajnos rövid az eszem… (emlékeztető: legközelebb diktafon!!!)

Akit érdekel, most már én is az őt bátran ajánlók táborába tartozom, itt mindent megtalálhattok róla: Bognár Tas (www.auraszakerto.hu)

Érdekesnek találtad? Oszd meg másokkal is: