<duhonges>

Ez most komoly? Már szinte naponta futok bele ilyen twittekbe, és egyszerűen nem értem, nem tudom hova tenni. Van valami verseny, amiről lemaradtam volt, hogy az, akit a legtöbb ember követ, kap egy banánt, vagy mi van itt?? Beköszöntött a Twitter-óvoda korszaka? 2012 van oké, világvége, meg minden, de ez már durva.

Mi ez az RT-zőket hirdetem? Talán valami reklámcégnél dolgoznak, vagy mi? Hova hirdetnek, vagy hogyan? Meg mit?

Visszakövetnek mindenkit? Minek? Légyszi, engem azért ne kövessen senki, csak azért, mert én őt bekövettem, ennek mi értelme van? Ha követsz, kövess azért, mert érdekel, amiről hablatyolok. Ez nem egy ilyen barter platfrom bakker.

Egyik alkalommal megnéztem az egyik ilyen csaj profilját. (Érdekes módon ez a jelenség leginkább a szebbik nemnél kezdett csak elburjánzani.) 10 üzenetből 8 ugyanez a kuncsorgás volt, csak ugye a számláló csökkent mindig eggyel. Most komolyan. Mi a szarért (már bocsánat) követnék én egy olyan embert, akinek fél óránként ilyen üzenetekkel spammeli tele a folyamomat?

Ennyire rottyon van a mai tini társadalom lelkileg? Tényleg ezen múlik (szerintük) a boldogságuk. Ki vagyok bukva. És el vagyok szomorodva…

Valaki tegyen a kedvemért egy életkor szűrőt a Twitter regisztrációba oké? Köszi. </duhonges>

Érdekesnek találtad? Oszd meg másokkal is: